7 Kasım 2012 Çarşamba

Yıldız Motifi Yapılışı - Crochet Star Motif Pattern

Yıldız Motifi Yapılışı - Crochet Star Motif Pattern


Yıldız motifini  bebek patiğinin üzerine eklemek için örmüştüm. Siz de patik veya
diğer örgülerinizin üzerine kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Yapılışını resimlerle ve metin olarak hazırladım. Kolay gelsin.
Yıldız Motifi Yapılışı:
Sihirli halka oluşturup 10 tane sık iğne yap,
6 zincir çek, tığdan sonraki ikinci ve üçüncü zincire birer sık iğne, sonraki iki zincire birer tekli trabzan, sonraki zincire ikili trabzan yap,
sihirli halka üzerindeki üçüncü brite sık iğne yap ve yukarıdaki işlemleri 4 defa daha tekrarla, son olarak bağlayıp (sl st), kes.

Abbreviations:
ch = chain
sl st = slip stitch - video
sc = single crochet - sık iğne - video
hdc = half double crochet - tekli trabzan - video
dc = double crochet - ikili trabzan - video
st = stitch
sts = stitches

Star Motif Pattern:
Crochet Magic Ring
10 sc, sl st to first sc,
[6 ch, sc in 2nd ch from hook, sc in next st, hdc in next 2 chs, dc in next ch, sc in 3th st on the ring] 5 times, join, Fasten off.

2 yorum:

  1. Çok güzel bir blog örgü tekniklerini teker teker anlatıyorsunuz çok teşekkürler ben 25. izleyiciniz olarak buralarda olacağım sevgiler..(Ben de İzmirli ve İzmir de yaşıyorum,hemşerim)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hemşerim :)İnternette dolaştıkça yeni şeyler öğreniyor insan. Ben de mümkün olduğunca bişeyler üretip paylaşmak istiyorum. ve bunu yaparken de yarım yapmak istemiyorum. o yüzden bir yayın için epey vakit harcıyorum sanırım. bu aralar tığ işine, özellikle miniklere patik yapımına kafayı taktım :) devamı gelecek inş.
      sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...